Bij ten Tije Renovatie en Onderhoud hebben wij regelmatig diverse projecten uitgevoerd en begeleid rondom keukenrenovatie. Wij kunnen u ondersteunen bij letterlijk elk aspect van uw verbouwing. Wij renoveren dan ook alle soorten en maten keukens, ook als u (deels) zelf de verbouwing wilt leiden of uitvoeren. Binnen alle projectfases kunnen wij u ondersteunen.

Denk bij een totale keukenrenovatie aan de volledige af- en opbouw van uw keuken, inclusief de installatie van uw uitgekozen producten. Ook zijn wij gespecialiseerd in onder andere stucwerken en betegelen. Ook hebben wij een gespecialiseerde elektricien beschikbaar voor eventuele aansluitingen. Zo kunnen wij dus keukenrenovatie van A-tot-Z uitvoeren en bent u verzekerd van een veilige en goed afgemonteerde keuken.

Wij staan voor de persoonlijke aanpak en gaan graag (vrijblijvend) samen met u in gesprek om uw eisen en wensen te bespreken voor de renovatie van uw keuken. Wij werken altijd transparant en zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij geven u vooraf een duidelijke schattig van de kosten en zullen alles in overleg met u uitvoeren. Zo bent u altijd op de hoogte van de stand van zaken.