Wij zijn op zoek naar een enthousiaste INSTALLATIE-ONDERHOUDSMONTEUR 

Ben jij op zoek naar een baan in de Afbouw en Renovatie? Wil je daarnaast werken in een kleine, gezellige en zeer professionele organisatie? Dan zouden we zomaar eens op zoek zijn naar jou!

Wij zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste installatiemonteur die ook goed zelfstandig kan werken. Ten Tije Renovatie en onderhoud is een erkend bedrijf met specialisatie in totale en complete woningrenovatie. Hierbij moet je denken aan timmer-, installatie-, onderhouds-,tegel- en stukadoorswerkzaamheden. Wij richten ons zowel op de particuliere als zakelijke markt. Hierdoor is er sprake van een veelzijdige en afwisselende baan binnen een jong en dynamisch team.

Ten Tije Renovatie en Onderhoud richt zich op het persoonlijke contact met de klanten. Voor jou is er voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen tot een echte allrounder. Ons hechte team bestaat uit 6 personen en de eigenaar is “One of the Guys”.

Jouw werkdag begint doorgaans om 07:00 uur met een kop koffie op de zaak waarvandaan je vervolgens naar de bouwlocatie vertrekt. Op locatie bouwt aan de mooiste en meest uiteenlopende projecten. Voor deze vacature is het hebben van een rijbewijs en VCA een pre maar geen vereiste.

Mocht bovenstaand jou aanspreken dan zien wij graag jouw reactie tegemoet via info@tentijerenovatie.nl.